Maximaliseer uw uitgaven om bonusbestedingsdoelen te bereiken

Maximaliseer uw uitgaven om bonusbestedingsdoelen te bereiken

Wanneer u zich aanmeldt voor een creditcard met een aantrekkelijke bonus, moet u binnen een bepaald tijdsbestek een bestedingsdoel bereiken, zoals $ 3000 in de eerste 90 dagen, of iets dergelijks. Soms kan dat moeilijk zijn, tenzij je creatief wordt. Een manier om die doelen te bereiken, is door creditcardbeloningen te gebruiken om te betalen voor dingen die u nu toch koopt.

Medische rekeningen betalen: Dit is er een waar ik niet eerder aan had gedacht omdat we onze HSA-kaart gebruiken om medische rekeningen te betalen. Gebruik in plaats daarvan de creditcard voor beloningen en vraag later om een HSA-terugbetaling via uw online HSA-account.

Betalen met creditcard

Boodschappen en gas kopen: de meeste mensen betalen sowieso voor boodschappen en gas, waarom niet op de creditcard zetten en het dan afbetalen?

Betaal voor terugkerende facturen: gebruik uw creditcard om Netflix-abonnementen, mobiele telefoonrekeningen, levensverzekeringen en eventuele andere terugkerende facturen te betalen als u kunt.

Onderdeel van een auto-aankoop: Bij het kopen van een auto onlangs ontdekte ik dat u een deel van een auto-aankoop op uw creditcard kunt zetten. Bij de meeste dealers staat u niet toe dat u de volledige aankoopprijs op de kaart zet vanwege de transactiekosten die ze moeten betalen, waardoor hun marges worden verlaagd, maar in veel gevallen kunt u wel $ 2000-5000 of zo op een creditcard zetten. Zorg ervoor dat je het geld hebt om het af te betalen!

Cadeaukaarten kopen: een creatieve truc die sommige mensen gebruiken om hun bestedingsdoelen te omzeilen, is om cadeaukaarten met een hoge dollar te kopen om hun bestedingsdoel te bereiken – dat ze later kunnen gebruiken. Om te verdubbelen, kopen ze die cadeaubonnen vaak op plaatsen zoals supermarkten waar ze extra geld terugkrijgen, omdat die aankopen soms verschijnen als “boodschappen”. Bent u geïnteresseerd in gratis debitcards? Die kunt u vinden terwijl je je creditcard mastercard gaat opzoeken bij 123creditcardvergelijk.